fredag 2 februari 2018

Härligt med vinterväder

Jag får nog säga att vinter och snö är väldigt fint och skönt. För då kan man sitta inne i lugn och ro och skapa när det blåser bus och snöar massor utanför fönstret.


Ser ju nästan ut som snöyra på kortet också ;)  Det är en die och under den fotopapper färglagt med distresser. Och i kanten på kortet har jag embossat med en fyrkantig die.  Att använda dies bara för att embossa är lite kul. Man behöver ju inte använda bara embossing folders för att få mönster i pappret.

Ha det gott och njut         /  Ingela

1 kommentar:

fake Rolex sa...

Även om vi kan komma till olika slutsatser om överklagandet av ratten på Zodiac Zo9726, tror jag rolex klocka kopia ganska mycket att alla kan komma överens om att mer utsvårade Zodiac-klockor bör fake cartier övervägas eftersom effekten är tilltalande och Zodiac verkar ha förmågan att prissätta dem rättvist .
Över ratten är en safirkristall, fake IWC och över den enriktade roterande ramen är en mineralkristall. Väskan är 13 mm tjock och som dykare är den vattenbeständig till 200 meter. Inuti fake audemars piguet detta, och andra moderna klockor från Super Sea Wolf 53, är den egen tillverkade kaliber STP 3-13 fake panerai automatisk mekanisk rörelse (producerad av STP, som är ett Fossil Group-företag) som arbetar på 4Hz med cirka två dagars fake hublot kraftreserv . Enligt min mening är detta en ganska högklassig rörelse med tanke på det totala priset för denna timepiece.
För tillfället fake seiko kommer en helt svart Zodiac Super Sea Wolf 53 Compression Automatic-klocka fake patek philippe bara att ge dig 100 $ mer än exakt samma modell i ett naturligt stålfodral. Som sagt är det totalt sett ett fake rolex ganska bra värde.