måndag 28 februari 2011

45 års kort

Igår var jag på ett alldeles härligt kalas hos min svåger och svägerska. Hon fyller 45 år inom kort och deras äldste son fyllde 20 år igår!
Naturligtvis hade jag vart i farten och gjort ett par kort. Men visar bara det ena för det andra skall ut på Pysselmyrans blogg först.

Här kommer Helenes kort. Hon är på kortet ca 2-3 år. Kalvarna har fått en ny vattenkopp, och storasyskonen lyckades klämma hennes ena finger i den när de skulle prova den. Då är det bra att ha en pappa att trösta sig hos...Observera den lilla fingern med plåster på.
Kortet är liftat från en Lo. Kolla hos Pysselmyran där kan ni se hur de andra Dt tjejerna löst den uppgiften.

Hoppas ni har mycket scrap i fingararna och får en härlig vecka!! kram Ingela

tisdag 8 februari 2011

Skulle bara...

Jag skulle egentligen bara testa att embossa och inka lite på en tag. Men det blev lite mer än så.
På bottenpappret är det embossade fjärilar. Jag färgade in pappret lite först och sen stämplade med olika stämplar och olika embosspulver. Rosa och ofärgat klart pulver. Men sen tog blomstersuget över. Ibland är det så roligt att bara gå loss med en dekoration. Till sist en något mörkare ram runt och så sätta fast med gluedots i en ram utan glas. Då går det ju att byta ut det vackra. De här rosa blomknopparna är rosa kulor som satt ihoptvinnade i en julgrupp jag fick. men allt går ju att använda till scrap om man vill. Bara att klippa, använda avbitare och ta isår.

Ha nu en skön fortsatt scrapvecka!!! kram Ingela

torsdag 3 februari 2011

Rutig Dt utmaning

Här skall ni få se!!

En LO från mig det är högst Ovanligt. Dt alster för PysselmyranDet är pappret som får symbolisera det Rutiga.

Kolla in Pysselmyrans Blogg och var med i utmaningen Vetja!!


Kram Ingela