måndag 31 oktober 2011

Tävlar med Penny Black

Det här julkortet skall vara med och tävla med Penny Blacks blog. Stämpeln är så fin, men det blir lätt rörigt på kortet har jag märkt. kanske målar jag för många färger på bilden...Vi skapar efter en skiss som du hittar här

söndag 30 oktober 2011

Utmaning i Sukkersötts bloghttp://sukkersott.blogspot.com/

Blonder, blomster. glitter och charms. Det är spets, blommor, glitter och charms som gäller där och visst har jag fått ihop det.
Jag var på en jätterolig scrapträff i Alingsås igår och där blev kortet till.

Mvh Ingela

fredag 28 oktober 2011

"Klötter"

Ja så beskriver endel av kompisarna i Pysselmyrans Dt gäng den här tekniken att stämpla. jag vet inte jag... men klottrigt kan nog bli om man stämplar för många olika saker och för många färger kanske.

Ett Dt kort med många olika stämplar från Pysselmyran.


Ha nu en skön helg! I morgon ska jag med kompisarna Lillemor och Zora på Scrapträff i Alingsås. Det blir roligt!!

fredag 21 oktober 2011

Steampunk My wayIdag vill jag så gärna visa ett Dt arbete för Pysselmyran. Vi har utmaning i bloggen som har temat Smyckesdelar.

Jag fick ett litet ryck och använde en för mig ny teknik. Ta fram alla dekos du vill ha. Klistra dit dem och sen går man lös med akrylfärg över alltihop. Jag valde att blanda ihop lite brun färg.
När det torkat, så spayade jag massor med en blandning av distress ink, Opalite guld och vatten. Det riktigt flöt runt. Härligt!
För en gångsskull gör det inte nåt vad det är för färg på dekoset för det syns ju inte ändå...perfekt!


Ha nu en riktigt skön hösthelg! Ingela