fredag 27 april 2012

Cropens sista alster

Påskens färger var rosa och ljusblått. Så var det och så skulle vi skapa... Ja inget ont i det alls. Gult är vackert men rosa är ju vackrare!

onsdag 25 april 2012

CC Svensk Scrapbooking

Jag har ytterligare två alster från Cropen på SS. Nästa alster skulle ha fjädrar på sig. Det blev ett tackkort till vår dotter. Vi besökte henne för ett tag sen. Hon hade fullt upp att serva oss. Taxi från flygplatsen och lotsa oss rätt till stugan. Sen skulle bröderna underhållas i skidbacken.
Sara bor i Innsbruck och vi bodde i en lägenhet i Fulpmes i Stubaidalen. Underbart vackert!
Kram Ingela

måndag 23 april 2012

Crop med Svensk scrapbooking

Över påsk fram till den 15e var det CC på Svensk Scrapbooking. Jätteroliga utmaningar, men sen missade jag lägga upp dem i tid... Sånt är livet. Men här ska jag visa upp dem iaf.
Det här kortet gjorde jag efter en skiss. Stämpeln har jag fått av en väninna. Jag tycker den är så söt. Mvh Ingela

lördag 21 april 2012

Friggeråker igen.

Tre kort vad det ja. Min yngste son Erik är en hängiven fotbollsspelare i Grolanda IF. Han älskar fotboll över allt annat. Skiner som en sol efter träning 2 tim i ösregn...då älskar man sin sport.
Grolandas färger naturligtvis. Gult och svart. Stämpeln är från Mos Digital Pencil. ha det forsatt bra Ingela

onsdag 18 april 2012

Mara i Friggeråker ja... vid 17.00 tiden blev jag så trött. Kände mig fullkomligt klubbad. Nån som känner igen sig? Man blir nästan som förlamad... Oavsett så gjorde jag färdigt ett lite roligt kort till maken. det deltog i en tävling där man skulle använda sig av givna ordspråk. Jag använde mig av - Som ler och långhalm ...
Maken fyller år i veckan så det passar bra med ett kärlekskort! Ha det gott Kram Ingela

måndag 16 april 2012

Underbar tid

Hej alla pysselvänner! Jag träffade några av er i lördags på Maran i Friggeråker med http://www.scrapfabriken.se. Det var så jättetrevligt och vi åt så god mat. Nästan så man inte behövde scrappa alls... Men lite blev det:
Men det är lite svårt på maror att tänka rätt. Jag gjorde tre kort och två av dem var lite "defekta" när jag kom hem. På kortet ovan fick jag det understa mönstrade pappret på fel hål så texten inte är så läsbar. Det kommer fler kort frampå veckan här. Kram Ingela