onsdag 24 juli 2013

Blommande inspiration

Det är så vackert i alla trädgårdar och i naturen, med alla färger. Blommor, gräs och buskar. Det inspirerade mig till det här kortet.Jag har färglagt med Copics. Om du vill läsa vilka stämplar och material jag använt så gå till Pysselmyran

jag tävlar i Copic Sverige utmaning med det här kortet. :)

Ha en skön sommarvecka och njut!           kram Ingela

Nu har jag befriat mig ifrån Facebook!

Jag har tagit det beslutet en gång förut...att inte vara med på Facebook. Men sen började jag igen för att inte missa barnens bilder och inte missa scrapnyheter. Men nu har jag tröttnat helt och hållet.
Det mesta som skrivs är jag ju inte intresserad av. Nu ska jag läsa vanliga bloggar, Svensk Scrapbooking och läsa de online tidningar som finns. Sen finns det ju tidningar IRL också. Inte helt fel det heller:)
Jag kanske skulle starta en anti facebook grupp på "Fejan" :)

Nu är mitt FB konto nedlagt och det känns jättebra!            Heja för internet i andra former!


Ha det nu gott i sommarvädret och njut. kramar Ingela

onsdag 10 juli 2013

Oj det blev hösten...

Jösses vilket höstväder det är ute. Västanvinden drar så hela huset knakar och regnet bara vräker ner. Idag ska man antingen dra täcket över huvudet, baka, scrappa eller åka och shoppa. Tja det är rätt bra alternativ allihop:)

Jag har ett Dt kort, att visa. Ett bröllopskort till våra grannar som gifte sig i helgen som gick.Om du vill veta mer om material och stämplar så gå gärna in på Pysselmyran.se och kika i bloggen.

ha det gott och var rädd om Dig! Kram Ingela