fredag 25 oktober 2013

Första 10 blocken.Nu har jag fått min bok och sytt de första 10 kviltblocken.
Att det kan vara så kul att sy ihop små tygrutor...? Undrar om jag kan vänta tills de 10 nya rutorna kommer upp för november? Jag vill göra fler NU.
Gillar inte riktigt alla tygerna men får se om jag hittar bättre tyg. Då får jag sprätta och sy ny bit där. Beror på vad jag hittar för tyg.


Vi syns och hörs 
Ingela

måndag 14 oktober 2013

Årets bästa REA

Jag skulle köpa mig några tyger till mitt nya projekt, sy 100 modern quilt blocks.  Väl i butiken Rantens Sybehör så har hon halva priset på många av sina tillklippta lappteknikstyger, pga av repartion av butiken. Hon behöver alltså sälja ut lite. Oj det var inte svårt att plocka till sig tyger kan jag säga. Jag köpte 41 st tillklippta bitar 30 cm på hela tygbredden :)  Det är länge sen jag hade sån tur. Nu behövde jag ju knappt välja bort några tyger. Jätteroligt !!Nu tror jag att jag ska klappa lite på tygerna innan jag skär till. mmmmm många snygga tyger och några fula och så några lldagliga. Det är den perfekta matchningen för lappteknik :)

100 modern quilt blocks, City Sampler

Jag har sett en så underbar bok, och kunde ju inte motstå att köpa den.


Så fick jag nys om en grupp där man utmanade varandra att sy de 100 lapprutorna och visa för varandra. En "sygrupp" på nätet. Spännande. Jag anmälde mig direkt:)
Vill du vara med så här är länken 

Ha det gott !